torstai 12. toukokuuta 2011

Suzuki GZXF

Tarkoituksena oli korjata ja maalata uudelleen pyörän kaikki katteet sillä kuski oli kaatunut sillä aika pahasti katteista päätellen. Naarmuja ja reikiä oli sielä sun täälä.

Otimme katteista värimittarilla värin selville ja aloimme hiomaan osia. Kun osat oli hiottu kauttaaltaan aloimme etsimään paikka kohtia.

Kun paikka kohdat olivat selvillä viistimme niistä reunat ja liimasimme kiinni. Yhdestä osasta oli lohjennut oikein kunnon pala, joten siihen täytyi rakentaa uusi pala samalla liimalla. Kun kaikki halkeamat ja reiät oli paikattu aloimme kittaamaan osia, eli kaikki syvät naarmut.

Kittaus oli valmis joten ruiskutimme hiomavärin päälle ja hioimme sen jonka jälkeen saimme maalattua pinta värin. Tähän asti kaikki oli mennyt hyvin, mutta kun täytyi ruveta lakkaamaan huomasimme, että roskia oli aivan helvetisti ja sitten ku se lakka vielä valukin. -.-

Ei taas auttanut muu kuin alkaa hiomaan ja kiillottamaan roskia ja valumia. Hioin valuman kunnolla puhki joten täytyi alkaa paikka maalaamaan ja lakkaamaan uudestaan. Uusi lakka kerros valui myös, mutta nyt en hionut puhki joten ne ovat nyt valmiina asiakkaalle luovutettavana.

Tästä työstä sain muovikorjaus näytön tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti